Cadeaus die altijd in de smaak vallen!

gifts

Eerlijk is eerlijk. Of het nu een housewarming, een verjaardag, een babyshower, sinterklaas, kerstmis, of een diner is… Een fles wijn, of een mooi speciaalbiertje is altijd leuk om cadeau te doen - en al zeker om te krijgen! De vraag is alleen, wat geef je de gelukkige(n)? Na het lezen van deze Drinkz-blog weet je precies wat je moet scoren om een onweerstaanbare indruk achter te laten, bij welk publiek dan ook.

Wijnen van Schwarz The Butcher

De Oostenrijkse Hans ‘The Butcher’ Schwarz is (zoals je verwacht) een rasechte slager. Naast zijn slagerij zorgt hij voor de wijngaarden die al generaties door de familie Schwarz worden verzorgd. De wijnen uit The Butcher-lijn staan voor weiss- en rot-wijnen, gemaakt op doordrinkbaarheid. Naast deze doordrinkbaarheid komen de wijnen met een supertof etiket, dat het verhaal achter deze lijn mooi weergeeft.

The Butcher wines lekker pinot noir cuvee weiss schwarz oostenrijk doordrink wijn doordrinken toegankelijk super

De Pinot Noir uit 2018 bevat fruittonen van rode bessen, aardbeien en kersen, aangevuld met lichte karamel in de afdronk. Deze rode wijn heeft hierdoor een rijpe en rijke smaak. Verras jij iemand met de verfijnde, complexe en fascinerende smaken van de pinot noir?

De Cuvée Weiss uit 2019 is een combinatie tussen de druivensoorten Grüner Veltliner, Welschriesling en Sauvignon Blanc. Ook deze wijn staat bekend om zijn goede doordrinkbaarheid. Een aangename neus (sommelierterm voor geur) van bloesem, abrikoos, appel en kruiden zorgt hier voor een lichte en fruitige wijn.

Deze wijnen zijn perfect voor de liefhebbers van gezellige momenten met vrienden en familie.

DRINKZ Beer Box

Steeds vaker geven we de voorkeur aan een speciaalbiertje in plaats van een ‘gewoon’ pilsje. Dat is niet gek - gezien het aanbod van steeds meer nieuwe, smakelijke en uitdagende speciaalbieren. Ook bij DRINKZ genieten we met mate(n) van een lekker biertje… Vandaar dat wij een aantal van onze favoriete biertjes voor jou hebben klaargezet!

In onze DRINKZ Beer Box vind je onder andere:

een extra fruitige, licht zoete, goudblonde rakker van Brothers in Law;
een Gajes van Brouwerij Bruut, een hoppige tripel met een krachtig citrusprofiel;
een Soelaas, een soepel blond bier met een fruitig karakter en zachte bitters van Brouwerij Bruut;
een Grosse Bertha, de coole, eigentijdse Weizen van Brussels Beer Project;
een Zatte, de zalige tripel van Brouwerij 't IJ en;
een Dutch Bargain Imperial Zeeuws Blond, een ode aan de fruitige Zeeuwse blonde meisjes. ‘Fris als je eerste vakantieliefde, bitter zoals die hartstocht vaak eindigt.’

zuyd partea beerbox

        Giftcard

        Toch niet helemaal zeker welk cadeau in de smaak gaat vallen? Laat de gelukkige zelf iets uitkiezen met onze cadeaubonnen (van €10, €25, €50 of €100). Houd je nu van droge rode wijnen, of juist van de hoppigste IPA’s… Met een giftcard is het altijd raak!

        Het bedrag op de cadeaubon kan in één keer of meerdere keren besteed worden. Het resterende bedrag op de bon blijft onbeperkt geldig.

        Last Minute Shoppen

        We've all been there. Een cadeautje dat niet op tijd aankomt, die veel te lange rij bij je favo-winkel, of simpelweg vergeten een cadeautje te halen! Ook dan staat DRINKZ voor je klaar. Alles wat je voor 15:00 bestelt, ontvang je dezelfde dag nog in huis!*

        *bekijk de voorwaarden rondom DRINKZ Delivery hier

        0 reacties

        laat een reactie achter