DRINKZ

OVER ONS

DRINKZ is een platform waarin je alles kunt ontdekken over de wereld van drank - en waar je samen kunt komen om passie, kennis en plezier te delen. Maar het allerbelangrijkste: DRINKZ creëert een moment om te genieten.

WAAROM DRINKZ?

Drank zou net zo leuk moeten zijn als het leven. Met DRINKZ willen we je verrassen en laten genieten, vanaf het ontdekken tot aan het geluksmomentje!

Het idee is simpel. DRINKZ regelt de DRINKZ, zodat jij hier niet meer naar om hoeft te kijken. Of je nu een passende wijn bij je gerecht wilt vinden, iets zoekt om iets mee te vieren, of het verlangen hebt om dingen te ontdekken: DRINKZ creëert een moment om te genieten!

Zo helpen we je met suggesties om drank te combineren met gerechten, recepten en moods. Ook vertellen we je zo veel mogelijk over het verhaal, de kenmerken en bijzonderheden achter onze producten.

Let op! We willen je absoluut niet aan het drinken brengen, maar je juist bewust laten genieten. Zonder of met alcohol: verantwoord genieten staat bij DRINKZ centraal.

KWALITEIT OP IEDER VLAK

Vanaf het ontdekkingsproces tot aan het moment van proeven, kwaliteit staat op de eerste plaats.

Met een in-house sommelier én een panel van proevers staan wij volledig achter de kwaliteit van onze producten.

We kiezen al onze producten zorgvuldig uit, omdat we graag willen dat iedereen er van kan genieten. Wij zijn geen dozenschuivers of prijsknallers.

Wij gaan voor een goed verhaal, eerlijke partners en customer service die je bij blijft. Bij alles wat we doen.

PERSOONLIJK

Ieder individu is anders. De een houdt meer van een biertje, terwijl de ander juist enorm kan genieten van een wijn die past bij zijn of haar lievelingsgerecht.

Wij willen er voor iedereen zijn en denken graag mee. Vanaf het geven van suggesties tot aan het personaliseren van verpakkingen. Iedereen is uniek - en daar willen wij graag op inspelen!

Neem Contact met ons op