Alles over Lowlander

Alles over Lowlander

Lowlander Beer is een Amsterdamse bierbrouwerij die verschillende soorten speciaalbier brouwt. Lowlander heeft 16 verschillende soorten speciaalbier, waarvan er 5 alcoholvrij zijn. Benieuwd naar deze Amsterdamse brouwerij? Sit back and relax. Je leest het hier!

Het assortiment

Het alcoholpercentage van de 16 verschillende biertjes ligt tussen de 2,5% en 6,8%. Lowlander Beer wordt verkocht in de supermarkten en groothandels. Ook wordt Lowlander verkocht in 23 bedrijven door heel Nederland, waar DRINKZ er een van is!

Originaliteit

Lowlander wil niet alleen maar bier verkopen. Zo helpen ze je graag een handje mee bij het voorbereiden van een lekker etentje. Bij elk bier staat er wat lekker is om bij te eten en ze voorzien zelfs hele originele gerechten bij elk biertje. Lowlander is niet zoals alle andere brouwerijen, dit komt omdat zij alleen maar werken met plantaardige ingrediënten om op deze manier rekening te houden met de natuur.

Lowlander Speciaalbier

Waar staat Lowlander voor?

Lowlander brouwt bier voor mensen die heerlijke bieren willen die allesbehalve 'gewoon' zijn. De kern van alles wat Lowlander doet is; de overtuiging dat wanneer de natuur en Nederlandse vindingrijk te combineren, dat alles mogelijk is. Daarom willen zij de horizon van bier verbreden door te brouwen met plantaardige ingrediënten.

Lowlander Tropical Ale

DRINKZ heeft sinds kort Lowlander Tropical Ale in het assortiment. Dit verfrissende biertje van Lowlander heeft een heerlijke fruitige en citrus finish. Dit tropical biertje heeft een alcoholpercentage van 3,8% en is gemaakt van dragon fruit en Curacao Orange. Lowlander Tropical Ale is een perfect biertje voor de zomer. Dus nog opzoek naar een heerlijk biertje voor in de zon, dan ben je bij Lowlander aan het goede adres.

0 reacties

laat een reactie achter