MOJITO MET BACARDI

MOJITO MET BACARDI

Wat heb je nodig

  • 30 ml blanke rum
  • 90 ml bruiswater
  • 15 ml limoensap
  • 2 theelepels rietsuiker
  • 12 blaadjes verse munt
  • 1 takje munt
  • Partje limoen
  • Crushed ijs
  • Pollepel of mudler
  • Short tumbler glas

Aan de slag

  • Doe het limoensap met de suiker in je glas.
  • Stamp stevig door elkaar met een cocktailmuddler, of de achterkant van een pollepel.
  • Geef een klap op de muntblaadjes en doe de blaadjes in je glas.
  • Voeg de rum en het bruiswater toe.
  • Vul je glas tot de rand met ijs. Crushed bij voorkeur, of blokjes.
  • Doorroeren zodat de muntblaadjes mooi gaan zweven. Garneer met een takje munt en een partje limoen.

0 reacties

laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd